Onze werkwijze

Maak altijd een afspraak

Wil je bruidsjurken bekijken en passen, maak dan een afspraak. Wij zorgen er voor dat je in een intieme/gezellige sfeer jouw droomjapon kan vinden. En natuurlijk mag je bij ons zelf de japonnen uitzoeken die jij wilt passen.

Soms komt een aanstaande bruid bij ons binnen zonder dat een afspraak is gemaakt. Dat mag natuurlijk, je bent ook dan van harte welkom, maar we adviseren het niet, je loopt het risico dat we met een bruid bezig zijn en je niet kunnen helpen. En die teleurstelling willen we je echt besparen. Een afspraak biedt jou de zekerheid dat er alle tijd is om onze bruidscollectie en de bruidsjurken te bekijken en te passen.

Hou het intiem 

Hoe groter de groep, hoe meer er mee gaan, des te meer meningen en hoe lastiger voor jou de beslissing kan worden. Ons advies: neem niet meer dan twee of drie familieleden en/of vriendinnen mee. Met een kleine groep blijft het intiem en persoonlijk. Tip: je kunt natuurlijk ook altijd nog anderen meenemen met het doorpassen!

Tijdens je eerste pasafspraak reserveren we voor jou 2,5 uur. Je hebt dan alle tijd om, samen met onze adviseuse, veel verschillende trouwjurken te passen en je wordt daarbij van top tot teen aangekleed met accessoires zoals schoenen, lingerie en sieraden.

Levertijden bruidsjurken

Heb je uiteindelijk "de trouwjurk van je dromen gevonden" dan gaan we deze voor jou bestellen. De levertijden kunnen variëren per ontwerper. Afhankelijk van je uiteindelijke keuze zal de levertijd veelal 8 tot 20 weken bedragen. Hou hier rekening mee met het plannen van je eerste pasafspraak! Het zou bijzonder jammer zijn als jij je trouwjurk hebt gevonden en dat we deze niet voor je kunnen bestellen omdat de jurk niet meer op tijd geleverd kan worden.

Is het echt kort dag, ook dan zijn er vaak nog wel mogelijkheden.  Bruidsmode Atelier kan dan altijd nog uit voorraad verkopen, maar je keuze zal wel beperkter zijn.

Je 1e doorpas sessie

Zodra jouw bruidsjurk is binnengekomen nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen om te komen doorpassen. Dit doe je dan samen met één van onze ervaren coupeuses. Je hoeft zelf verder niets mee te nemen. Wij hebben alle accessoires zoals lingerie, schoenen en sieraden in huis.